Lekkere barbecue van Jan

Een lekkere spies op de bbq

Jan Aerdts Barbecue en Catering is de barbecue, gourmet en vers vlees specialist in de regio Maasduinen. Inmiddels is Jan Aerdts een begrip in de regio met zijn compleet verzorgde barbecue arrangementen, evenementen en catering. We hebben keuze uit diverse menu’s en u kunt ook uw pakket natuurlijk ook zelf samenstellen.

Jan Aerdts is gespecialiseerd in het houden van Blonde de Aquitene en Limousine runderen voor de rundvleesproductie. In het Noord Limburgse Velden wordt al het vee gehouden in ruime potstallen voorzien van stro.

De voedergewassen worden op eigen land geteeld. Zo heeft men de hele keten in de hand waarin dierwelzijn, mileu en voedselveiligheid hoog in het vaandel staan. Naast het IKB keurmerk (intergrale keten beheersing) verbonden aan het ‘effe checken logo’, gaan we op ons bedrijf nog een stapje verder. Ons vee wordt gehouden onder het BiefSelect keurmerk wat staat voor puur natuur, puur lekker en puur eerlijk Nederlands Rundvlees. Om u als consument direct van dit kwaliteitsproduct te laten genieten hebben we de samenwerking gezocht met een slager.

Zodoende kunnen we u op dit moment een compleet aanbod doen van vlees en vleeswaren. Of het nu gaat om de altijd voordelige Rundvleespakketten maar ook vers vlees zowel rund, varken, kip, kalkoen of kalfs.

U als consument weet waar uw stukje vlees vandaan komt, rechtstreeks van onze boerderij uit Schandelo in Velden. Kortom: ambachtelijke kwaliteit van eigen veehouderij!